Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

Köpinformation

Alla produkter inkluderar skatter och moms, Fraktfritt vid köp över 2500 kr. Vid eventuella transporter ut till öar vid Sveriges kust som inte utföres av Gula färjor kan eventuell fraktkostnad tillkomma. Vid köp under 2500 tillkommer en fraktavgift på 250 kr. Beställningar som kommer in till oss före kl. 12:00 kommer att levereras från oss samma dag om produkten finns i lager.

Produkter under Kategorin Uthyrning, gäller priserna/dag vid avhämtning samt återlämning, vid vårt kontor Infanterigatan 21, 831 32 Östersund.

Rörprodukter ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig med målsmans medgivande. Vänligen uppge fakturanummer och namn vid betalning. Varorna förblir i vår ägo tills full betalning sker. The goods remain our property until full payment is made.

På grund av vårt stora sortiment kan leveranstiden variera beroende på vilken produkt du beställer, vanligtvis levereras dina varor inom 2-3 dagar (vardagar), skulle leveranstiden vara längre kontaktar vi dig och du har då rätt till att makulera din order och få dina pengar återbetalda inom 10 dagar. Våra Designradiatorer från Epecon levereras direkt från fabriken därav uppgår leveranstiden till 4 – 5 arbetsveckor. Eventuell returfrakt debiteras kunden.

Prisjustering på NIBE;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från NIBE blivit väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos NIBE. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

Prisjustering på CTC;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.j!

Faktura

Vid fakturaköp så är betalningsvillkoren 14 dagar netto.

Returer

Returrätt gäller inom 14 dagar.

Anskaffningsvaror som vi måttbeställer från fabrik kan inte returneras.

Givetvis har du rätt till att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Returfrakt vid ångrat köp står köparen för och även ansvaret för varan till dess att den är tillbaka hos oss.

Reklamation

Kontrollera alltid godset direkt vid ankomst. Synliga skador måste anmälas till chauffören/utlämningsstället direkt vid leverans.

Reklamation ska göras inom 7 dagar.

Det är väldigt viktigt att Ni kollar leveransen av Kollektorslang och Avloppstankar, Infiltrationspaket på grund av att många skador uppstår vid lastning och lossning med traktorer.

Vid reklamation kan ni kontakta oss genom e-post, brev eller telefon

Rörprodukter i Norrland AB
Infanterigatan 21
831 32 ÖSTERSUND
Tel: 063-6635499
E-post: info@rorprodukter.se


Organisationsnummer:
556752-9333

Kontohavare     RÖRPRODUKTER I NORRLAND AB
Clearingnummer: 6361
Kontonummer: 330 834 398
IBAN: SE36 6000 0000 0003 3083 4398
BIC/SWIFT-adresss: HANDSESS
Bankgiro: 293-1756

Vår kundservice har telefontid mellan 8:00-16:30 vardagar, med lunchstängt mellan 12-13.

Eventuell returfrakt debiteras rorprodukter.se, kontakta oss innan för lämpligaste fraktmedel utifrån varans volym.

Transport

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Sekretess och personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer.
I de fall du väljer att betala med kreditkort, via faktura eller delbetalning måste du även ange ditt personnummer.
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig.
Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram