Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepumpsstyrning EgoLogic M

CTC Värmepumpsstyrning EgoLogic M

Artikelnr: 6212575

13094 kr
Inklusive moms
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

Avancerad värmepumpsstyrning

Styrenheterna CTC EcoLogic L och M är smarta styrsystem som automatiskt övervakar och styr CTCs värmepumpar, spetsvärme, bufferttankar, sol, pool, frikyla, etc.

Konstruktionen av styrenheterna CTC EcoLogic L och M bygger vidare på den beprövade CTC EcoLogic. Nya CTC EcoLogic L och M har fått en ny modern design och en ny integrerad display. Displayen har fått ett nytt uppdaterat gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Styrlogiken har enkla och tydliga symboler med valbart språk.

Med CTC EcoLogic L kan du ansluta och styra upp till tio värmepumpar och fyra värmekretsar (fyra framledningstemperaturer/värme­kurvor).

CTC EcoLogic M är en lite enklare variant som kan styra upp till två värmepumpar i upp till två värmekretsar, vilket räcker till för de flesta hem.

CTC EcoLogic har inbyggd effektvakt, valfri extern spets (0-10 V, 0-3 steg eller 0-7 steg), varmvattenprioritering och inbyggt summalarm. Du kan logga driftdata och uppdatera program via USB.

CTC EcoLogic L och M har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra ditt värmesystem på distans. Det går även att koppla styrningen till fjärrdator (DUC). För att passa i det smarta hemmet är de förberedda för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

Teknisk information

Installations- och skötselanvisning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram