Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Luft/Vattenvärmepump Eco Air 415

CTC Luft/Vattenvärmepump Eco Air 415

Artikelnr: 6251396

Ord.pris 115813 kr
78925 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC EcoAir 400, en serie luft/vattenvärmepumpar med en effekt på 6-17 kW. Modell: 406-420

CTC EcoAir 400 är en serie luft/vattenvärmepumpar för villor, fastigheter och den mindre industrifastigheten. CTC EcoAir 400 är konstruerade för att ge både hög verkningsgrad och låg ljudnivå. CTC EcoAir 400 är en av Sveriges mest sålda luft/vattenvärmepumpar.

CTC EcoAir 400 har utrustats med en effektiv och driftsäker kompressor samt en ljuddämpande fläktkonstruktion. Detta gör den till en driftsäker, effektiv och tyst luft/vattenvärmepump.

CTC EcoAir 400 sänker uppvärmningskostnaderna med upp till 70 %, ger värme ner till -22 °C och producerar upp till 65 °C varmvatten

CTC EcoAir 400 överför luftens energi till värme och varmvatten och kräver inga borrhål eller slingor i marken. CTC EcoAir 400 har behovsstyrd automatisk avfrostning som minskar avfrostningstillfällena till ett minimum. Detta ger mer värme, mer effekt och ökad livslängd.

CTC EcoAir 400 fungerar bäst med inomhusmodulerna CTC EcoZenith med inbyggd värmepumpsstyrning. Har du extra stort varmvattenbehov kan du koppla CTC EcoAir 400 mot multitanken CTC EcoZenith i550 Pro. Den har en varmvattenkapacitet på mer än 600 liter, vilket räcker till 15 duschande tonåringar.

Vill du koppla CTC EcoAir 400 till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Ett unikt styrsystem som övervakar och styr CTCs värmepumpar, solpaneler, spetsvärme, bufferttank, pool, frikyla etc i upp till fyra olika värmesystem. Om energibehovet är extra stort kan upp till tio värmepumpar samköras.

Redovisad Ecodesigndata (A+++ till G) gäller tillsammans med inomhusmodul.

Teknisk information

Installations- och skötselanvisning

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram