Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

CTC Värmepump EcoPart 616 M

CTC Värmepump EcoPart 616 M

Artikelnr: 6249306

Ord.pris 118188 kr
81025 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på CTC;s produkter.
OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från CTC väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos CTC. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

CTC EcoPart 600M
Varvtalsstyrda, kompakta värmepumpar för berg-, sjö- eller jordvärme. 2,5 - 16 kW, modell 12 och 16.

CTC EcoPart 600M anpassar sig automatiskt till husets effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing.

CTC EcoPart 600M är en kompakt värmepump med samma prestanda som CTC GSi 12 och 16 men utan styrning och varmvattenberedning. För att passa de flesta fastigheter finns CTC EcoPart 600M i två modeller: 612M med ett effektområde på 2,5-12 kW och 616M på 4-16 kW.

CTC EcoPart är flexibel och avsedd att kopplas till befintlig eller ny anläggning. Har du en gammal värmepump som måste bytas ut är det inget problem eftersom produkten anpassar sig automatiskt efter det befintliga borrhålet. Som värmekälla används berg, jord eller sjö. Köldbärarsystemet kan enkelt anslutas på värmepumpens höger-, vänster-, ovan- eller baksida.

Är takhöjden låg och en normal värmepump för hög, eller om du har extra stort värme- och varmvattenbehov, då är det perfekt att installera en till tre CTC EcoPart 600M tillsammans med inomhusmodulen CTC EcoZenith i550 Pro. Då har du en komplett värmepumpsanläggning med styrning och varmvattenberedning med en kapacitet på mer än 600 liter 40 °C varmvatten, som dessutom är utbyggbar med både pool och sol.

Vill du koppla CTC EcoPart 600M till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Om energibehovet är extra stort kan då upp till tio värmepumpar samköras.

Teknisk information

Installations- och skötselanvisning

Energimärkning

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram