Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

NIBE Inomhusmodul VVM S325

NIBE Inomhusmodul VVM S325

Artikelnr: 6203832

Ord.pris 68938 kr
52275 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-06-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige

Prisjustering på Nibe;s produkter. OBS! Leveransdagens pris som gäller.
På grund av pandemin så har leveranstiden på produkter från NIBE väldigt långa, sedan har dom ändrat villkoren för prissättning till Leveransdagens pris som gäller. Därför kommer vi att att justera slutpriset när leveransen har skett. Det gäller samtliga produkter hos NIBE. Vi hoppas att den extrema situationen avtar så snart som möjligt, så att vi kan återgå till normalt läge.

NIBE VVM S320 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem.

NIBE VVM S320 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med höga prestanda. Med inkluderad varmvattenberedare, eltillsats, självreglerande cirkulationspump, påfyllningsventil, manometer, säkerhetsventil och expansionskärl är NIBE VVM S320 en komplett lösning redo att installeras.

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Teknisk information

Så här fungerar NIBE VVM S325

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram