Fyll i mer än 2 tecken i sökfältet
 
 
Rörprodukter norrland

0

LK Fördelarskåp VVX

LK Fördelarskåp VVX

Artikelnr: 2410318

Ord.pris 5038 kr
3340 kr
Inklusive moms
Kampanj t.o.m 2024-12-30
Antal

Fraktfritt vid köp över 2500 kr

Vid köp under 2500 tillkommer fraktavgift på 250 kr

Vi levererar över hela Sverige


BxHxD: 800x710x145 mm Vikt: 13,2 kg

LK Fördelarskåp VVX är avsett att användas där man önskar dölja LK Värmeväxlarpaket -10n2 samt LK Värmekretsfördelare upp till storleken VKF-RF 5.

LK Fördelarskåp VVX med tillhörande monteringsanvisning är anpassad till Branschregler Säker Vatteninstallation. Skåpet har en tät botten med rörgenomföringar av gummi. Skåpsbotten är försedd med dränagestos vilket gör att eventuellt läckagevatten dräneras till en inspektionsbar plats. Skåpet är tillverkat av 1 mm pulverlackerad stålplåt, RAL 9016. Skåpet är avsett att monteras inbyggt i vägg alternativt utvändigt på vägg. Minsta regeltjocklek vid inbyggnad är 145 mm. Skåpet skall monteras enligt Branschregler Säker Vatteninstallation.

Skåpet ska kompletteras med ram/lucka. Det finns två typer av ram/lucka beroende på om skåpet är monterat invändigt i eller utvändigt på innervägg. Vid utvändigt montage ska skåpet även kompletteras med sockel för döljande av rör mellan skåp och golv.

LK Fördelarskåp VVX levereras med rörgenomföringar, bälgmuff för dränage, 1,5 meter tomrör för dränage, dränageböj med utloppsbricka, kabelgenomföringar för rumsreglering, sprutskydd samt monteringsanvisning.

LK Värmeväxlarpaket monteras till höger i skåpet.

Teknisk information

Auktoriserat VVS-företag

Visa Mastercard Facebook Instagram